De lekkerste Kerst High Tea, bezorgd aan de deur | HighTeaBestellen.nl
Kerst High Tea

Kerst High Tea

De lekkerste kerst high tea, bezorgd bij jou aan de deur!

Wat is er nu gezelliger én lekkerder tijdens kerst dan een high tea samen met vriendinnen, familie of collega's buiten de deur?

Precies, een kerst high tea lekker bij jou thuis!

HighTeaBestellen.nl verzorgt tijdens kerst de lekkerste luxe high tea, direct bij jou aan de deur.  Zo kun je van de gezelligheid van een high tea genieten binnen de comfort van je eigen huis.

Ons assortiment bestaat uit een heerlijk assortiment variërend van hartige hapjes tot zoetigheden, van sandwiches tot macaroons die jou gegarandeerd laten genieten tijdens kerst!

Assortiment 21 t/m 31 december

Van 21 t/m 31 december verzorgen wij alleen onze kerst high tea. Alle andere assortiment zijn dan niet mogelijk om te bezorgen.

Bezorging met kerst

Op 24, 25 en 26 december bezorgd de transporteur tussen 08:00 - 16:00uur. Uiterlijk 3 dagen vooraf ontvang je een email in welk tijdsvak (kaders van 2 uur) de chauffeur de hapjes komt bezorgen.

Wil je gegarandeerd het eten op tijd in huis hebben voor 16:00uur, dan adviseren wij om het eten 1 dag eerder te laten bezorgen. Houdt hier rekening mee bij het invullen van de bezorgdatum in de winkelwagen.

 

Hapjes aan Huis

Kerst 2022

21 t/m 31 december alleen kerstassortiment

Kerst bekijken