Over ons | High Tea Bestellen

Over High Tea Bestellen

Graag stellen wij ons aan je voor

Jouw perfecte High Tea, gratis bezorgd door High Tea Bestellen! Als je op zoek naar een betrouwbare High tea cateraar in Nederland, dan ben je bij High tea bestellen aan het juiste adres. Of het nou voor thuis, op het werk of op een andere locatie is, wij verzorgen de catering servicegericht en met oog voor kwaliteit! 

Daarbij werken we ook op locatie. Denk daarbij aan feesten en partijen maar we kunnen bijvoorbeeld ook de catering verzorgen tijdens je weekendje weg. Door ons uitgebreide landelijke netwerk is het mogelijk om overal onze cateringservice aaan te bieden. Wat al onze gasten met elkaar in gemeen hebben? Ze houden van lekker eten, bereid door fijnproevers. Ons team is service gericht, vriendelijk en we denken graag met je mee. Enthousiast geworden? Dan heb je je cateraar gevonden!

Kwaliteit gegarandeerd!

Het team van High tea bestellen heeft naast een gezonde dosis enthousiasme, jarenlang ervaring. Wij hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt, waardoor wij je van gedegen advies kunnen voorzien. Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit zo te houden nodigen wij jaarlijks de Keuringsdienst van Waren (KvW) uit om onze keukens te controleren en keuren. Hierdoor ben jij er zeker van dat jouw heerlijke hapjes worden bereid in een nette keuken door professionele koks. Hoe fijn is dat?

Handig bestellen! Je hebt één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en overal hetzelfde assortiment door heel Nederland. Erg handig bijvoorbeeld voor als je bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als je voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie ergens in Nederland.

Je online bestelling wordt via onze geautomatiseerde systeem doorgegeven aan de kok. De kok bevestigt de order en zorgt voor de bereiding en levering van de bestelling op de door jouw gekozen datum.

Bezorginformatie voor de hapjes

Groot feest of kleine gelegenheid?

Bezorging
Wij bezorgen de high tea set gratis, 7 dagen per week bij je thuis of op een andere gewenste locatie door heel Nederland.

Bestelbedrag
Een minimale bestelorder dient € 80,00 te zijn.

Bestellen
Voor 12u besteld = morgen in huis.

Betaling
Direct online met Ideal of per factuur (alleen voor bedrijven)

over ons highteabestellen.png